321

Om BIOROCK | Bæredygtig spildevandsbehandling

Virksomheden

BIOROCK blev grundlagt i 1988 og er en virksomhed kendt for sin ekspertise inden for rensning af spildevand. BIOROCK har en global vision for virksomheden - fra udviklingen af ​​sine produkter internt til udvidelsen af ​​sit internationale salgsnetværk.

I løbet af de sidste 25 år har BIOROCK fuldført succesfulde projekter over hele verden.

Biorocks løsninger til kloakrensning kan ikke kun bruges til at rense spildevand fra individuelle boliger, men også til grupper af huse, restauranter, hoteller, campingpladser, institutioner, skoler, kommercielle kontorer og boligblokke.

Vores team

BIOROCKS ekspert team består af fagfolk, der brænder for deres arbejde og de miljømæssige udfordringer der ligger i at beskytte vandet.

Vores forskeres udikling sikrer at ​​nye behandlingsmetoder, bliver testet i et dynamisk miljø i samarbejde med nationale forskningscentre.

Vores forsknings- og udviklingsafdeling er udstyret med det nyeste, bedste designsoftware og er i stand til at designe de bedste tanke, mestre variablerne for materialestyrker, modstandsdygtighed over for jord- og vandtryk, geometri og vægtykkelser.