321

3 MISFORSTÅELSER OM MINIRENSEANLÆG OG SPILDEVANDSBEHANDLING

3 MISFORSTÅELSER OM MINIRENSEANLÆG OG SPILDEVANDSBEHANDLING

Posted on 06 Jul 2022 by Lise Helluy

Der er mange misforståelser om minirensningsanlæg og spildevandsrensning. Mange mennesker tror, ​​at disse systemer ikke fungerer godt, eller at de producerer ubehagelige lugte. Det er ikke sandt!

I dette blogindlæg vil vi aflive fem af de mest almindelige myter om minirenseanlæg og spildevandsrensning. Læs videre for at lære mere!

MYTE 1: IKKE-KOLLEKTIV SPILDEVANDSRENSNING FUNGERER MINDRE GODT END KOLLEKTIV SPILDEVANDSRENSNING.

Falsk! Kollektive sanitære systemer, såsom bundfældningstanke og centraliserede spildevandsrensningsanlæg, fungerer godt i tætbefolkede områder, men de er ikke altid egnede til landdistrikter og det åbne land. Minirensningsanlæg kan være lige så effektive som kollektive systemer i mindre samfund.

For eksempel er BIOROCK's ikke-kollektive spildevandsrensningsanlæg designet til at rense spildevand fra små samfund, villa- og landejendomme samt campingpladser og kolonihaver. Vores minirensningsanlæg er særligt velegnede til områder, hvor topografien forhindrer et kloaksystem i at blive installeret, eller hvor der ikke er mulighed for at tilslutte den offentlige kloak.
Hvorfor? Vores systemer er utroligt kompakte og kræver ingen strømforsyning for at rense spildevand.

BIOROCK minikloaksystemer fungerer 24 timer i døgnet, syv dage om ugen for at udlede spildevand af høj kvalitet!

MYTE 2: DET ER HELT NORMALT AT LEVE MED UBEHAGELIGE LUGTE MED ET SPILDEVANDSBEHANDLINGSANLÆG!

Mange mennesker tror, ​​at minirensningsanlæg producerer frygtelige lugte. Dette er dog normalt ikke tilfældet! Hvis dit system er korrekt vedligeholdt og fungerer korrekt, bør du ikke opleve nogen ubehagelige lugte - overhovedet!

Hvis du oplever ubehagelige lugt, er det sandsynligt, at dit system ikke fungerer korrekt og skal kontrolleres af en professionel. Kontakt en kvalificeret tekniker så hurtigt som muligt for at få dit system efterset og repareret. Vent ikke til problemet bliver værre!

Ubehagelige lugte er dog muligt, hvis ventilationen af ​​septiktanken er dårligt designet eller dårligt implementeret. Det er derfor nødvendigt at sørge for, at tanken er vel-ventileret med afkast over beboelsen. 

Heldigvis er BIOROCK ventilationssystemer designet af sanitetseksperter og erfarne ingeniører. Vores tanke er derfor meget vel-ventilerede, hvilket gør, at vores systemer er fuldstændig lugtfri. Nyd din have igen i fred!

 

MYTE 3: DET ER KOMMUNEN, DER BESLUTTER HVILKEN TYPE SPILDEVANDSBEHANDLINGSANLÆG, DER SKAL INSTALLERES PÅ MIN EJENDOM.

Alle spildevandsbehandlingsanlæg kræver godkendelse fra kommunen, før installation. I nogen områder kan det være mere fordelagtigt med den ene type anlæg frem for det andet.

TIl syvende og sidst er det dig som forbruger der i samråd med din kloakmester, tager beslutningen om hvad der er rigtigt for dig - på din ejendom! Kontakt en BIOROCK-ekspert lige nu, vi vil med glæde rådgive dig om valget af det rigtige system til din ejendom.

For at konkludere, husk at spildevandsbehandlingssystemer ikke alle er skabt lige! Sørg for at lave din research og vælg det system, der passer bedst til dig og dine behov. BIOROCK rensningsanlæg til hjemmet er designet med din komfort og sikkerhed i tankerne - så du kan være sikker på, at dit rensningsanlæg vil fungere perfekt uden nogen ubehagelige overraskelser.

Leder du efter et spildevandsbehandlingssystem til din ejendom? Tjek vores rensningsanlæg nu!